به گزارش ميراث آريا ( chtn)به نقل از روابط عمومي و امور بين الملل دانشگاه علوم پزشکي و خدمات بهداشي درماني ايران، \"محسن فرهادي\" استفاده از مراکز معتبر و تحت نظارت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي و همچنين سازمان تربيت بدني را امري ضروري دانست.

وي، قرار گرفتن سرويس هاي بهداشتي قبل از دوش و حوضچه پا شويه را به دليل جلوگيري از انتقال ميکروب ها و آلودگي ها به آب استخر از نکات قابل توجه در بناي فيزيکي استخرها اعلام کرد و گفت: شهروندان براي استفاده از استخرها از وسايل شخصي مانند حوله و کلاه شنا استفاده کنند.

کارشناس بهداشت محيط دانشگاه علوم پزشکي ايران گفت: استفاده از کلر بيش از حد در استخرها موجب حساسيت هاي ريوي، آسيب رسيدن به پوست سر، ايجاد شوره و التهاب و قرمزي چشم مي شود و شناگران بهتر است از کلاه و عينک استفاده کنند.

به گفته فرهادي، شناگران براي پيشگيري از انتقال ميکروب ها، ويروس ها و قارچ ها بايد بهداشت فردي و اجتماعي را رعايت کنند و چنانچه فردي به بيماري هاي پوستي، قارچي، عفوني و قابل سرايت مبتلاست، از مراجعه به استخرها خودداري کند.

وي ، همچنين دماي بيش از 30 درجه سانتي گراد در استخرها را موجب وقفه تنفسي دانست و افزود: صافي و شفافيت آب استخر بايد به حدي باشد که يک صفحه سياه و سفيد در عميق ترين نقطه استخر به راحتي ديده شود.

فرهادي تاکيد کرد: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلف موارد را به معاونت بهداشتي دانشگاههاي علوم پزشکي محل زندگي خود اطلاع دهند.000

انتهای پیام/

کد خبر 1389031933